вторник, 5 февруари 2013 г.

CCP GAMES РАЗКРИВАТ КАКВО ПРЕДСТОИ

Здравейте

Преди няколко дни в сайта www.dust514.org се появи интервю с двама девелъпъри от CCP. В продължение на повече от час водещите Grideris и Nova Knife ги разпитваха надълго и нашироко. Спазвайки своя(бих казал фирмен) стил те говориха с доста недомлъвки, пускайки по малко информация и оставяйки останалото на въображението на слушателите. Все пак доста неща бяха анонсирани и ето списък на най-интересните:

- В момента пилотите на EVE които правят Орбитална Бомбардировка(ОБ) ползват амуниции тип S(small). Работи се по по-големи размери способни да анихилират почти всичко на бойното поле. Повече ще разберем на фенфеста в Рейкявик на 25-27 Април.
- Бойците ще могат да виждат в небето корабите които са на орбита над тях. Това се очаква съвсем скоро.
- Килмейли за EVE пилотите при орбитална бомбардировка.

- DUST Faction Warfare(FW) ще бъде разрешен за играчи които не са част от корпорации създадени от играчи. Така повече хора ще могат да участват в тези битки.
- Играчи които са лоялни към дадена фракция ще бъдат възнаграждавани с Loyalty points, фекшън стендинг и специфичен лут, кото ще се намира само на FW битки.

- Контрол върху дистриктите(кварталите) ще бъде предоставен на корпорации направени от играчи, позволявайки ползи за играчи от EVE и DUST които ги контролират. Играчите ще имат интерес да защитават и поддържат своите собствени дистрикти. Очаква се около фенфеста.

- Промяна при костюмите ще позволи сепциализация в специфични бойни роли. Ще има много нови костюми като крузейдър, пилот, коверт оп. Също така ще има и нови расови костюми като например Галентски асаулт. Комбинирането на няколко специфични роли в скуад ще позволява справянето с по-силен противник.

Така е, горещо ще е в следващите няколко месеца, като кулминацията ще е фенфеста. А той вече си има трейлър:

Ако нямате възможност да отидите не се притеснявайте, със сигурност ще има и видео стрийм. Предполагам, че за най-запалените дори ще има платена опция във HD формат, както беше миналата година.

За финал ето един трейлър на играта направен от играч

Няма коментари:

Публикуване на коментар