четвъртък, 19 април 2012 г.

ВИДЕО ЗА СКИЛОВЕТЕ В ИГРАТА

От Polygon излезе видео интервю със Дейвид Рийд, маркетинговия директор на CCP Games, в което ни разказва повече за скил системата в DUST 514.


От видеото ставя ясно, че изучаването на всички скилове в играта ще ви отнеме 7 години. На мен това ми говори, че играта ще ни разкрива красотата на геймплея постепенно. Очевидно няма да може да караме от самото начало всички видове танкове, кораби и т.н. Освен това се вижда че всеки скил ще има 5 нива, както в EVE ONLINE. От моя опит в EVE от сега ви казвам, че за да използвате пълния потенциал на даден танк или кораб, или пушка, ще ви трябва скила му поне на 4то ниво, а често и на 5то ниво. Както е в реалния живот - едва ли ще направите 10 точни от 10 изстрела с пушка която хващате за първи път, но след доста практика може и да успеете.

Напомням, че от CCP обещаха Closed Beta-та на играта да стартира в края на Април. Освен това шева на CCP - Хилмар Пюторсон - е в Шанхай от 2 дена (в Шанхай е офиса на CCP който се занимава основно с разработката на DUST 514). Предполагам едно от нещата което ще уточнявят е точно старта на Bеtа-та...

Няма коментари:

Публикуване на коментар