вторник, 24 април 2012 г.

ДАМИ И ГОСПОДА - CLOSED BETA-ТА ЗАПОЧНА

Всъщност започна преди няколко дни. За съжаление информацията която имахме предварително, че първи ще я тестват играчи с активни EVE акаунти се оказа леко невярна. SONY са раздали 5000 ключа по свое усмотрение на регистрирани потребители в PSNetwork. Предполагам на притежатели на PS Plus акаунти. От CCP съобщиха, че това е направено от SONY за да проведат няколко стрес теста преди да започне масовото раздаване на ключове. Аз лично приемам това с леко огорчение, но разбирам за какво го правят. Така че ни остава да се надяваме обещанието до края на април да започнат да раздават ключове на активни EVE играчи да бъде спазено.

Правилата с които се съгласява всеки получил closed beta ключ не позволяват изнасянето на информация. Въпреки това в youtube вече се появиха доста видеа от геймплея - от CCP отново припомниха с какво се съгласява всеки който е приел условията да участва в closed beta-та. И бан-наха провинилите се акаунти.

Българския блог за DUST 514 има  разрешение на CCP да публикува всяка официално излязла информация или медия от CCP. За това няма да намерите линкове към "изтекли" видеа. А и мисля, че сами може да си ги намерите :)

А междувременно хвърлете едно око на една автоматична пушка в DUST 514 - Калдарската
МК 25 Gauss Rifle

Няма коментари:

Публикуване на коментар