петък, 19 април 2013 г.

ЧАСТ ОТ НЕЩАТА КОИТО ОЧАКВАМЕ НА 6 МАЙ

Появи се още информация какво да очакваме с ъпдейта на 6ти май. Предстои преработка на Скил системата, което да я направи по лесно разбираема и реална.


Освен това всичките събрани и похарчени скил пойнтс в играта ще бъдат резетнати и всеки играч ще може да похарчи отново събраните до момента точки накуп. Така че ако сте инвестирали в скилове, за които после сте съжалявали, сега ще можете да се поправите.

Да видим сега какво ново идва на маркета. Най-голямата новина е, че четирите раси ще имат assault и logistic костюми(досега имаше Caldari Assault и Minmatar Logistic). Всеки от костюмите ще има своите силни и слаби страни, и бонуси които ще се влиаят от скила за самия костюм. Освен това идва нов scout костюм от Минматарците (досега имаше само Gallente Scout).

Три нови оръжия(които сме виждали на wall papers или във видеа).

Gallente plasma launcher
Оръжие срещу бойните машини, което по подобие на Rocket Launcher-а ще се слага на Light Slot, a не като Forge gun на Heavy.

Minmatar flaylock pistol


По думите на CCP Wolfman ще е много добро бекъп оръжие. Пистолет който използва експлозивни ракети.

Amarr scrambler rifle

Отговора на Амраците на Gallente Assault rifle. Ще има два режима на стрелба автоматично и полуавтоматично. При полуавтоматичното вероятно ще се зарежда за период от време и ще се изстрелва еднократен изстрел с голяма поразяваща способност. Може да видите във видеото от предишната статия оръжието в действие. Беше намекнато, че оръжието ще е доста добро срещу shield танковете.


Нов гейм мод - Domination mode. Подобно на scirmish mode, но само с една установка на бойното поле, която обстрелва противниковия Mobile Command Center(MCC). За разлика от картите с повече от една установка, тази предполага по интензивни военни действия за сметка на по-тактическите ориентирани досега scirmish.


Две изцяло нови карти и подобрена графика на вече съществуващите. Очаква се да видим и първата растителност.

ВАЖНО
Напомням на всички, че годишния фенфест на играта ще се проведе на 25-27 Април, като всички презентации ще се излъчват на живо online. За желаещите може да си закупят дори HD stream на цена от 20 евро или 1 PLEX(за играещите EVE). Повече - тук. Възможно е да иска регистрация за EVE.
Страницата на самия фест е тук,  а брошурата с програмата за 3те дни е тук. В момента в който изкарат и TV програмата ще съобщя в нова статия посветена на фенфеста.


5 коментара:

  1. Ееее, най-накрая намерих ОЩЕ НЯКОЙ сънародник, който има блог на тема EVE и DUST 514! Браво, брат, блога ти кърти! Аз се чудех дали може да се съберем българите в EVE и DUST и да направим Player Meetup, да поканим даже някой от разработчицитре на игрите, я в Пловдив, я в София, или където си решим. Как намираш идеята? :)

    Моят блог е veskin7.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  2. Привет, радвам се да видя и аз сънародник, който има блог за eve-dust514. Ами ние скоро ще се събираме, на 1 Юни, предимно EVE играчи. Аз играя и двете игри. Дай email, на който да си пишем за да те адна към фейсбук групата на EVE и т.н.

    ОтговорИзтриване
  3. Писах ти на мейла от гугъл профила ти. Доскоро!

    ОтговорИзтриване