сряда, 5 март 2014 г.

3 НОВИ ОРЪЖИЯ ИДВАТ С UPRISING 1.8

Здравейте, след необичайно дълго затишие нов Dev Blog открехва завесата какво да очакваме от новия пач 1.8. Три нови спомагателни оръжия(side arms), нърф на някои и бъф на други вече съществуващи оръжия. Без да се бавим повече ето какво идва.


CALDARI BOLT PISTOL


Bolt пистолета ще се предлага във вариант полуавтоматик, т.е ще трябва да натискате за всеки изстрел, като освен това ще има време и за зареждане на изстрела - срещу това обаче идва доста сериозен като поражения изстрел с голяма точност. Малкото заряди които има в пълнителя обаче загатват, че точноста с него ще е от критично значение.

CALDARI MAGSEC SMG


Magsec SMG ще е един вид узи, по подобие на вече съществуващия минматарски вариант, но ще работи на projectile принцип(както между другото и Bolt пистолета). Това означава, че преди всеки изстрел отново ще има време за зареждане. Първоначално ще се предлага пълен автоматик без заглушител. Ще има по-голям обхват и поражение от минматарския вариант но с по-малка скорострелност.

GALENTE ION PISTOL

Тъй като ION пистолета е с галентиански произход е напълно очаквано да е оръжие за близък бой. Изстрелва заредени плазмени муниции с голямо поражение и известна разсейка(по подобие на помпата) като трябва да се внимава с прегряването. Освен стандартен начин на работа, всеки изстрел ще може да се зарежда, като това ще увеличи многократно ударната мощ, но след всеки зареден изстрел оръжието ще се прегрява до такава степен, че ще трябва да мине време да се охлади за да може да произведе нов изстрел.

СТАТИСТИЧЕСКИ ДАННИ ЗА НОВИТЕ ОРЪЖИЯ


кликнете за да увеличите

ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ДА УБИЕШ ВРАГА
С новия пач от CCP искат да увеличат времето което отнема за да убиеш някого. Като за начало намаляват процентите на демидж модифайърите. Стандартния запазва досегашните 3%, напредналия(advanced) пада от 5% на 4%, а прототипа от 10% на 5%.

Друга новост е, че се променя действието на proficiency skill-а. В момента той дава увеличаване да демиджа на съответното оръжие, но с новия пач вече ще дава само на щита или бронята. Промяната важи за всички оръжия без ножовете. Ето и промяната

Бонус на пораженията срещу щит: Plasma Cannon, Scrambler Pistol, Assault Rifle, Shotgun, Scrambler Rifle, Laser Rifle, Ion Pistol
Бонус на пораженията срещи броня: Rail Rifle, Swarm Launcher, Submachine Gun, Sniper Rifle, Magsec SMG, Heavy Machine Gun, Forge Gun, Flaylock Pistol, Combat Rifle, Bolt Pistol, Mass Driver

Друга промяна е, че вече няма да можем да носим по 3, а само по 2 гранати.

Последното нещо е, че се намаля базовия демидж на четирите основни оръжия Assault Rifle, Combat Rifle, Rail Rifle, Scrambler Rifle + минматарския Sub Machine Gun.


Както се вижда, най големия губещ е Caldari Rail Rifle. CCP янво са взели множеството протести по форумите, че това оръжие превъзхожда другите и са решили да балансират нещата. Това важи и за Minmatar Combat Rifle.

ПОДОБРЕНИЯТА

След секирата идва ред на оръжията които получават подобрения
Това са Laser Rifle и Mass Driver, като второто получава както на директното попадение, така и на сплаш демиджа.


Подобренията при Laser Rifle се състоят в увеличаване на ефективния рейндж, увеличаване на поражението при близки разстояния и по-голямо увеличение при прицелна стрелба. Допълнително подобрения и прототип варианта ще прегряват по-бавно

2 коментара:

  1. Разбирам, че от CCP искат да увеличат времето, за което се убива някого, то наистина в разните там други пуцалки един откос и си долу, което е най дразнещото, та те добре са се ориентирали, dropsuits трябва да са по-издържливи, оръжията не чак толкова разрушителни. Да ама само две гранати - що така? :) 3 си беше добре, аз даже бих го направил да са поне 4 или пък 5. Или може би това ще е запазена марка за по-усъвършенстваните dropsuits?

    ОтговорИзтриване
  2. Това с гранатите е отново за да се намали времето. По-малко гранати означава повече стреляне :)

    ОтговорИзтриване