неделя, 4 март 2012 г.

КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДА ФИТИНГ МЕНЮТО НА DROPSUIT-a

ОТ CCP GAMES явно са решили да ни дават информация "по час на лъжичка" в дните преди предполагаемия старт на closed beta-та на DUST 514 и фен феста в Рейкявик. Във рекламно видео на Autodesk games show reel за игрите които се очаква да излязат скоро има 4 секунди от DUST 514 с нещо, което досега не бяхме виждали - как ще изглежда фитинг скрийна на dropsuit-а.

Вече имаме неоспоримо доказателство, че dropsuit-а ще може да се модифицира по желание на играча. От скрийншот-а виждаме да има high slot, low slot, оръжеен слот и слот за гранати и някакви други неща. От ляво на High слота има 2 модула за увеличаване на щита (shield extender) и модул за увеличаване на поръженията ( в дясно виждаме на статистиките Damage Multiply 1.10). В ляво на Low слота има един модул които прилича на reactor control или power diagnostic както и 2 co-processors ( поне така изглеждат в EVE), които служат съответно да увеличат powergrid и CPU на костюма - стойностите и на двете са изписани от ляво и от дясно на краката на човешкия силует. Долу в ляво виждаме на оръжейния слот Автоматична пушка, най-вероятно вече известната ни Gallente G75-VLB Assault Rifle и Amarr CAR-9 Scrambler Pistol, и двете описани в тази статия. Другите модули долу в дясно не мога да предполагам какво са, бихте могли да предположите в коментарната секция под тази статия - с радост бих го дискутирал с вас.

А малко преди да видим fitting скийна във видеото виждаме как ще изглежда NEOCOM менюто на DUST 514, по подобие това което е и във EVE

Това явно ще е в оповестените преди време War rooms на всяка корпорация в която наемниците прекарват своето време извън битките в чат със други ирачи и подготовка на екипировката си за следващата битка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар