понеделник, 6 февруари 2012 г.

CCP GAMES ПРЕПОТВЪРДИХА ЗАПИСВАНИЯТА ЗА CLOSED BETA-ТА НА DUST 514

Здравейте, малко преди коледа CCP анонсираха записването за closed beta-та на DUST 514, която те наричат Mordy's Private trials. Днес те анонсираха наново записванията. Ето превод на статията излязла на официалния сайт на играта www.dust514.com :



От месеци наблюдаваме как феновете питат за датата на бетата на DUST 514. През това време, нашият екип работещ върху играта, се подготвяше за момента когато първите обитатели на New Eden(вселената на EVE) ще се спуснат от небето на повърхността на планетите.

ТОВА ВРЕМЕ ДОЙДЕ.

С голямо задоволство мога да ви съобщя, че регистрацията за DUST 514: Mordy's Private Trials, нашата врата към бетата на играта, най-сетне започна!

Засега регистрацията е възможна единствено само за играчи на EVE с активен акаунт, които да се включат в групата на участниците, на които ще позволим ранни тестове и специални събития за DUST 514. Регистрацията в Mordy's Private Trials не гарантира вход, но като активен EVE играч, вие ще сте първите, които ще имате достъп до closed beta-та.

Ние сме страшно развълнувани да дадем тази специална възможност на играчите от EVE. Не пропускайте вашия шанс да станете част от този исторически момент. ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА! Ще ви срещнем на бойните полета в New Eden съвсем скоро.

CCP_CmdrWang
и всички разработчици на DUST 514

Няма коментари:

Публикуване на коментар