петък, 10 февруари 2012 г.

ИНТЕРВЮ С ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ПРОДУЦЕНТ НА DUST 514 - CCP JIAN

Вчера на най-големия любителски блог/сайт www.dust514base.com беше публикувано блиц интервю с изпълнителния продуцент на DUST514 - Брандън Лоурино или CCP Jian. Със специалното разрешение на Vladislav Perge (по една случайност комшия - сърбин), администратор на dust514base побликувам превод на интервюто.


Ще има ли свободно движение на ISK и AUR между EVE и DUST 514? Ако да, ще има ли начин за защита против това големите алианси да "фалират" техните собствени DUST514 играчи?

Да, ще има свободно движение между EVE и DUST 514, но само на ISK. Ние взимаме мерки да се предпазим от експлойти, но определено искаме взаимодействие между играчите на EVE и DUST 514.

Ще има ли DUST 514 начин за въздействие върху суверенитета на системите в EVE? Или смятате първоначално играта да стартира и да си стъпи на краката и чак тогава да я обвържите със суверенитета?

Прекалено е рано за нас да споделим тези детайли, но мога да кажа, че играчите в DUST 514 ще контролират хиляди планети, така че искаме първо играта да укрепне и тогава да обсъдим това с играчите.



Беше обявено, че ще има три различни нива на екипировка - стандартна, подобрена и проторип. Означава ли, че всеки следващ клас е по-добър от предния или е повече като EVE - всеки т2 кораб е специализиран в определена роля?

И двете. Характеристиките се подобряват със всяко следващо ниво, а освен това ще има възможност за специализация.

Относно появата на AURUM на US PS3 STORE - това ли са окончате цени на продажба на AURUM?

Не, това не са окончателните цени на AURUM. AURUM се появи там във връзка със бета версията на играта, но те не трябваше да се виждат. Това сега е поправено.

Да очакваме ли още хроники за DUST 514?

Да, те ще продължат.

Какви ограничения ще направите, за да предотвратите играчите от EVE просто да изпепелят цялата планета? Чухме за планетни щитове и необходимост да се посочват целите. Какво още ще има за да се балансират силите?

Ще споделим повече информация за това скоро.
Относно бойните машини - беше казано че ще има LAV и HAV, dropship и изтребител. Какви други класове бойни машини да очакваме в играта? Ще има ли MTAC (нещо като роботи управлявани от играчи вътре в тях)?

Ще има още много бойни машини и ви уверявам, че няма да останете разочаровани.

Кога да очакваме още кадри от играта?

Вече беше показано малко във рекламно видео на SONY PULSE преди около 2 седмици. Нов трейлър се очаква в началото на Февруари.

Каква видима персонализация ще може да се правят на бойните костюми и превозни средства? Ще можем ли да сложим нашето корпоративно лого на MCC-то или Warbarge-та?

DUST 514 ще има много възможности за персонализация на бойните костюми и машини, като ще се увеличават във времето. Какво точно ще бъде възможно с пускането на играта предстои да бъде решено.



Ще могат ли EVE и DUST 514 играчи да чатят по време на битка? Или ще може, но извън времето на самата битка?

Абсолютно, ще има начини за това.

Записванията за бетата бяха отворени само за играчите на EVE. Кога можем да очакваме бетата да започне? И кога ще бъде отворена и за не-EVE играчи?

Частните проучвания(Private trials) вече започнаха и ние допускаме хората малко по малко. Няма точна дата кога да разширим подбора, но нещата ще се задвижат много скоро.


Искам да подчертая, че "Частните проучвания(Private trials) вече започнаха" означава, че е започнало записването, а не самата closed beta. Никой още няма достъп до играта извън CCP освен избрани външни партньори и няколко избрани приятели и семейства в CCP.



Още веднъж благодаря нa www.dust514base.com за предоставеното интервю.

Няма коментари:

Публикуване на коментар