събота, 28 януари 2012 г.

КРАТКО ВИДЕО ОТ DUST 514


На 17 Януари 2012 излезе видео анонс за предстоящите заглавия за PS3 и PS VITA. В него има 23 секунди за DUST 514. Можете да ги видите в това видео - частта за DUST 514 започва в 1:59 от видеото:


Първото нещо което забелязах е, че малко след началото на частта за DUST514 отдясно влезе плочка с надпис: DUST 514 Comming this spring - DUST 514 излиза тази пролет. Ок, вече знаем, че ще е през пролетта. Пролетта е от 22 Март до 22 Юни. Интересно съвпадение е, че Фенфеста на EVE ONLINE ще се състои от 22ри-до 24и Март. Т.е най смелите биха предположили, че играта ще бъде стартирана официално на Фенфеста. Преди няколко дни беше публикувано интервю със шефа на CCP Хилмар Вейгар Пьотурсон (Hilmar Veigar Pétursson - исландец) и новоназначения маркетингов шеф на компанията Дейвид Рийд (David Reid - ветеран в гейм маркетинга) в сайта www.develop-online.net . Taм Хилмар казва, че Sony ще има огромно присъствие на предстоящия Фенфест и ще се представи на EVE общността (припомням, че EVE е PC игра, а DUST 514 ще е за PS3), като за пръв път ще бъдат показани демота на живо. Което предполага, че по-вероятно ще видим игра на живо с играчи записали се за closed beta-та на играта, а самата игра ще бъде пусната официално на по-късен етап.

Дотук звучи логично, нали? Ще добавя още малко информация. Вчера във блога http://www.dust514base.com (за мен най-добрия любителски сайт за DUST 514) беше публикувано съобщение от Хилмар Пьотурсен в Twitter, което може нищо да не означава, но може и да означава доста. А може просто да е с цел заблуда :). Та човека написа простото:

D514S153

Предположенията са, че D514 значи DUST 514. S153 онзачава Старт на 15.Март. Предполагаем старт на closed beta-та на играта. Ако е вярно значи предположението ми по-нагоре ще e вярно.

Иначе за видеото - на мен ми изглежда доста добре. В следващия блог ще направя няколко screenshot-а от него и ще разгледам подробно всеки, за да видим каква информация носи.

А тези които желаят да прочетат гореспоменатото интервю на английски - ето: http://www.develop-online.net/features/1528/The-oldest-republic

Няма коментари:

Публикуване на коментар